TUI TravelCenter prin Eurolines lanseaza un nou program de fidelitate “My TUI Card”

Primii beneficiari – participantii la Campionatul National de Raliuri
In 2011 Grupul Eurolines si-a indeplinit strategia de business propusa, aceea de a aduce pe piata romaneasca cel mai important jucator mondial din industria turistica – TUI Travel PLC.
Toate aceste demersuri s-au facut pentru a sustine un crez si o misiune – aceea de a aseza un zambet pe chipul fiecarui client prin oferirea unui nou standard in domeniul serviciilor turistice.
Parte a acestui demers este si program de fidelitate “My TUI Card”, ce deshide o lume intreaga de beneficii posesorilor sai.
Pe langa reducerea de 3% la achizitia oricarui pachet turistic din agentiile TUI TravelCenter, clientul primeste asigurarea calitatii si sigurantei unor servicii si produse de prima clasa.
In plus, posesorii cardului vor fi permanent informati asupra promotiilor si campaniilor de reduceri.
Plecand de la implicarea Grupului Eurolines in sustinerea echipajului Romulus Lucian Preda &Cristian Baciucu pe toata perioada desfasurarii Campionatul National de Raliuri, primii beneficiari ai cardului TUI vor fi toti pilotii si copilotii participanti in Campionat.
“Ne-am gandit ca, dupa momentele de mare tensiune si suspans traite pe probele speciale, sa oferim atat pilotilor cat si copilotilor participanti carduri TUI personalizate. Dorim ca prin aceasta initiativa sa ne aratam apreciere si admiratia pentru evolutia echipajelor participante.”, a declarat Dragos Anastasiu, Presedintele Grupului Eurolines.
Inceputa la Brasov, unde lansarea TUI TravelCenter s-a facut in timpul desfasurarii Tess Rally, actiunea va continua la Timisoara in perioada 24 – 29.04.2012
O data cu inscrierea in Raliul Timisoarei toti pilotii si copilotii participanti vor primi “My TUI Card “ si, o data cu acesta, accesul in “World of TUI”!
Pana la sfarsitul anului actiunea va fi extinsa catre toti membrii Federatiei Romane de Automobilism Sportiv!
Pentru orice informatie legata de obtinerea si utilizarea “My TUI Card”, se poate folosi e-mailul mytuicard@tui-travelcenter.ro sau numarul de telefon: 021.316.77.82.
Detalii despre echipajul sustinut de TUI TravelCenter si Eurolines:
Pilot: Romulus Lucian Preda
Copilot: Cristian Baciucu
Masina de concurs : Mitsubishi Lancer Evo 9 clasa 3
Performante:

  • echipajul Vicecampion la casa 11 CNR 2011
  • locul 2 la clasa 3 TESS RALLY BRASOV 2012

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*