TUI TravelCenter a lansat împreună cu Selgros Cash&Carry România, platforma Selgros Travel

TUI TravelCenter a conceput, implementat și lansat, în parteneriat cu Selgros Cash&Carry România, platforma de pachete turistice Selgros Travel.

Dezvoltată împreună cu Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanți jucători din retailul european, selgrostravel.ro oferă, în fiecare lună, câte zece pachete turistice create exclusiv pentru Selgros Travel. Cele zece destinații diverse, dintre cele mai populare dar și exotice, sunt oferite pe platforma operată de TUI TravelCenter la prețuri cu adevărat speciale și cu posibilitatea de a fi achiziționate rapid. Pe lângă acestea, turiștii români pot efectua rezervări în timp real la hoteluri din toată lumea, având acces la o vastă bază de date a partenerilor TUI din toată lumea.

Printre ofertele de lansare disponibile pe selgrostravel.ro, amintim de pachetul de servicii turistice pentru o săptămână în Varadero, Cuba, la prețuri începând de la 999 de euro de persoană. De astăzi, pe selgrostravel.ro sunt disponibile și alte pachete de servicii la tarife speciale către destinații celebre precum Santorini (la 399 de euro/persoană), Dubai (revelion de top de la 999 de euro) sau Toscana, unde un circuit la finalul lunii septembrie pornește de la 599 de euro/persoană.

“Ne bucură acest parteneriat și avem încredere în reușita lui. Este un model de succes în Europa, pentru că așa ne apropiem și mai mult de clienți. Transformăm procesul de achiziție într-unul facil și deschidem încă o ușă, pentru călătorii în toată lumea pentru toți turiștii români. Nu a fost niciodată mai ușor să călătorim oriunde ne dorim în lume”, a declarat Dragoș Anastasiu, Președintele Grupului Eurolines România.

“Dorința noastră a fost să răspundem nevoilor oamenilor de relaxare și descoperire și să le oferim clienților noștri posibilitatea de a achiziționa rapid și ușor pachete turistice. Prin Selgros Travel îmbinăm experiența TUI în turism la nivel global cu pasiunea și eficiența, valori definitorii pentru Selgros”, a declarat Alexandru Vlad, Director General Selgros România.

Oferte speciale pentru membrii Clubului Selgros. În plus, Selgros și TUI TravelCenter pregătesc și exclusivități dedicate membrilor unui club de excepție – cel al profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri, Clubul Selgros. Astfel, începând cu 1 octombrie 2017, posesorii de carduri Selgros vor beneficia și de prețuri speciale la rezervările de hoteluri de pe platforma selgrostravel.ro.

——

Despre TUI TravelCenter
TUI TravelCenter, rețeaua de agenții de turism a Grupului Eurolines România, a încheiat primul semestru al anului 2017 ( S1 2017) cu o creștere de 52% a vânzărilor de produse turistice, comparativ cu S1 2016. De asemenea, vânzările totale, respectiv cele de pachete turistice, servicii de transport rutier sau aerian, ale lanțului de agenții TUI TravelCenter au depășit 53 milioane de euro în S1 2017, plus 32% față de S1 2016. Anul 2017 marchează șase ani de prezenţă în România a TUI TravelCenter, cel mai puternic brand de turism din lume, al cărui reprezentant unic în țară este Grupul Eurolines. Grupul Eurolines România, din care fac parte 21 de companii, vizează în acest an o creştere de 12% a vânzărilor, comparativ cu 2016, ajungând până la nivelul de aproximativ 140 milioane euro.

Despre Selgros Cash&Carry România
Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 21 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava și Constanţa.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*