Organizaţia Eurolines aniversează 30 de ani la Bucureşti

Cea mai mare organizaţie a transportatorilor de persoane din Europa

Organizaţia Eurolines
Organizaţia Eurolines, cu sediul la Bruxelles, împlineste anul acesta 30 de ani de la înfiinţare. Organizaţia reuneşte cei mai importanţi transportatori internaţionali de persoane din Europa, are 25 de membri în 23 de ţări şi operează o reţea de 600 de destinaţii.
Sub brandul Eurolines se regăsesc cele mai vechi şi respectate companii europene de transport cu autocarul – Deutsche Touring, National Express, Transdev, ALSA, Veolia Transport.

Calitate şi siguranţă
Structura unică de operare a Eurolines este concentrată pe oferirea de satisfacţii tuturor clienţilor săi, prin practicarea de tarife competitive (low cost) şi menţinând în acelaşi timp o flotă de transport de calitate, foarte sigură şi confortabilă. Flota Eurolines reuneşte, astfel, peste 500 de autocare moderne, confortabile şi în deplină conformitate cu toate normele şi reglementările de securitate ale Uniunii Europene şi cu cele naţionale.

Grupul Eurolines România
În 2015, Grupul Eurolines aniversează 20 de ani de activitate pe piaţa de transport şi turism din România.
Cu 20 de companii membre, un număr de 78 de puncte de lucru, o echipa de 700 de persoane și cu 100 de milioane de euro cifră de afaceri totală estimată pentru 2015, Grupul Eurolines România este lider de piaţă pe segmentele sale de business. Cifra de afaceri rezultată exclusiv din activitatea de transport internaţional de persoane reprezintă 10% din totalul de 100 milioane de euro estimat de întregul grup de firme pentru anul în curs.

Planuri de dezvoltare
Eurolines România continua să se dezvolte și să investească în viitor.
Flota de autocare a grupului Eurolines România va creşte, un plan de investitii pentru achizitia a încă patru autocare fiind în curs de finalizare. În 2014, Eurolines a achiziționat opt autocare noi, marca Scania Beulas, în urma unei investiții de 11 milioane de lei.

Pentru 2015, Eurolines Romania estimează o cifră de afaceri de 11 milioane de euro din activitatea de transport de pasageri pe linii internaţionale.

 

Mai multe detalii de primii 20 de ani Eurolines Romania

 

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*