Eurolines lanseaza TUI TravelCenter in Republica Moldova

Pe 19 septembrie 2013, la doi ani de la lansarea brandului TUI TravelCenter in Romania, Touring Europabus, membra a Grupului Eurolines, inaugureaza prima agentie TUI TravelCenter din Republica Moldova, la Chisinau. Deschis dupa o investitie de aproximativ 50.000 euro, suma ce include si actiunile de promovare pana la sfarsitul anului 2013, biroul de vanzari TUI TravelCenter din Chisinau se alatura retelei de 77 de agentii ale TUI TravelCenter prin Eurolines existente in acest moment in Romania.

Pentru anul 2014, investitia initiala va continua, astfel incat aproximativ 30.000 euro vor fi alocati pentru pregatirea profesionala a consultantilor si pentru promovare. Deschiderea agentiei TUI TravelCenter din Republica Moldova este rezultatul unui parteneriat intre Touring Europabus SRL (care detine 51% din pachetul de actiuni) si Holiday Service SRL (42% din actiuni), restul de actiuni apartinand Directorului General al TUI TravelCenter Chisinau. O cota importanta din totalitatea ofertelor turistice din agentia TUI TravelCenter din Chisinau va fi reprezentata de produsele World of TUI.

De asemenea, agentia va comercializa si produsele turistice ale altor mari tour-operatori germani (Dertour, Meier’s, FTI, Neckermann, ITS), ale celor mai importanti tour-operatori romani, precum si bilete de avion si de autocar. “Misiunea declarata a TUI este aceea de a aseza un zambet pe chipul fiecarui client, iar aceasta se poate indeplini numai daca noi toti punem clientul in centrul activitatilor si preocuparilor noastre. Notiuni ca siguranta si calitate vor primi o noua dimensiune prin TUI TravelCenter in Republica Moldova”, a declarat Dragos Anastasiu, Presedintele Grupului Eurolines.

Istoric
In luna iunie 2011, Grupul Eurolines Romania a incheiat un parteneriat strategic cu TUI Travel PLC, cel mai important jucator la nivel mondial din domeniul turismului. Acest parteneriat a reprezentat finalizarea unei tranzactii care extinde operatiunile Grupului Eurolines, condus de Dragos Anastasiu si a marcat inceputul colaborarii pentru piata din Romania.

Grupul TUI reprezinta cea mai mare companie de turism din lume, opereaza in 180 de tari, are in jur de 30 de milioane de clienti anual si peste 71.000 angajati. La nivel mondial este impartit in 3 directii principale: TUI Travel, TUI Hotels and Resorts si Cruises. Grupul Eurolines Romania este alcatuit din 18 societati, are aproximativ 500 de angajati, detine cea mai mare retea de distributie a produselor turistice din Romania, 6 agentii francizate in Germania, o flota de 35 de autocare si peste 200 de autoturisme. Cifra de afaceri a Grupului in 2012 a fost de 243 milioane de lei, din care aproximativ 70% a fost reprezentata de activitatea de turism.

Holiday Service, una dintre primele agentii de turism din Chisinau, detine in prezent trei puncte de lucru, fiind unul din principalii jucatori pe piata turismului din Moldova.

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*