Dragos Anastasiu, locul 10 in “Top 50 antreprenori romani”

revista biz Dragos Anastasiu, presedintele grupului Eurolines Romania, se situeaza pe locul 10 in “Top 50 antreprenori romani”, clasament realizat de compania de cercetare de piata Unlock pentru revista Biz.

Autorii acestui clasament considera ca antreprenorii romani sunt niste “supereroi”, care au avut de traversat in ultimii cinci ani “jungla mediului de afaceri local” infruntand in acelasi timp “uraganul” declansat de criza economica globala. 

Acesti “supereroi” romani se incapataneaza sa creeze si sa dezvolte businessuri intr-o tara in care initiativa privata e privita de multa lume cu un ochi excesiv de critic, desi ar trebui sa fie considerati motorul economiei si ajutati sa prospere, fiindca prosperitatea lor aduce bunastare intregii societati, spun autorii clasamentului.

Clasamentul a pornit  de la ideea ca antreprenoriatul face bine Romaniei si oricarui stat din lume, pentru ca o tara cu antreprenoriat puternic este puternica, produce valoare si progreseaza, iar cetatenii ei traiesc mai bine.

 

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*