Business travel

Costum, cravată, întâlnire de afaceri, deplasare, trainning? Clar veţi avea nevoie de serviciile noastre.

EVENIMENTE

De-a lungul anului au loc diverse evenimente, atât la noi în ţară cât şi în străinătate. Putem enumera evenimente sportive sau culturale, congrese, simpozioane cu caracter politic sau interdisciplinar.

Pentru acest gen de evenimente putem să vă gestionăm problemele legate de transport, cazare, transferuri, tururi de oraş etc.

În funcţie de aşteptările dumneavoastra, oferim o plajă largă de locaţii, hoteluri, programe creative şi suport profesionist pe toată durata călătoriei.

CONFERINTE

Fie că organizaţi sau sunteţi invitat la conferinţe, expoziţie, târguri de profil sau seminarii, călătoria Dumneavoastră trebuie planificată din timp. Puteţi opta pentru întreg pachetul sau doar pentru o parte din serviciile pe care le presupune o deplasare de business. Noi vă stăm la dispoziţie cu o largă varietate de oferte potrivite bugetor pe care le aveţi la dispoziţie.

Dacă Dumneavoastră sunteţi gazda evenimentului, contaţi pe noi ca oaspeţii să beneficieze de cele mai bune servicii şi să aibă parte de o experienţă plăcută.

INCENTIVES

Doriţi să vă răsplătiţi angajaţii? Pachetele turistice sau voucherele oferite sunt o cale sigură pentru a-i surprinde plăcut! Un program bine făcut de incentives nu numai că duce la creşterea profitului motivând angajatul, dar conduce şi la fidelizarea, dedicarea şi stabilirea unei relaţii speciale între angajat şi companie.

Pachetul poate include, fără însă a se limita la aceste coordonate, următoarele:

  • transport şi cazare
  • excursii opţionale şi activităţi relaxante
  • cine de gală şi divertisment
  • excursii tematice şi asistenţă non-stop