Touring Rent Auto

Touring Rent Auto se situează în topul firmelor de închirieri de maşini, ofering spre închiriere atât autovehicule din clasa economy cât şi din clasa lux, pentru toate sectoarele de piaţă din România şi străinătate. Unul din motivele pentru care se detaşează de celelalte firme de închirieri maşini este, pe lângă multe altele, transparenţa în abordarea procesului de închiriere de maşini. Spre deosebiere de alte firme de închirieri maşini, la Touring Rent Auto preţul afişat este întocmai cu cel plătit, fără taxe ascunse.

Înfiinţată în anul 2001, ca o completare a serviciilor oferite de către Grupul Eurolines, Touring Rent Auto s-a dezvoltat continuu, printr-o creştere constantă a parcului auto şi a numărului de clienţi.

Filozofia Touring Rent Auto se concentrează pe furnizarea unui serviciu calitativ, bazat pe preţ, produs şi disponibilitate, turiştilor, rezidenţilor şi companiilor internaţionale.

 

Enterprise_LogoIncepand cu 1 Septembrie 2014, Touring Rent Auto activeaza sub brandul Enterprise Rent -A-Car in Romania, avand birouri in cele mai importante aeroporturi din tara: Bucuresti,Cluj, Timisoara si Sibiu.

Pe teritoriul Romaniei oferim o gama larga de servicii, menite sa raspunda tuturor nevoilor , in conditii confortabile si sigure pentru client :
inchirieri masini pe termen scurt: o flota de peste 350 de masini nu mai vechi de 2-3 ani, sta la dispozitia clientului indiferent de anotimp si de scopul calatoriei ; se pot inchiria atat masini din clasa economy cat masini business sau minibus de 9 locuri .
replacement car: daca masina dvs este indisponibila din variate motive, apelati cu incredere la serviciile noastre si noi vom satisface nevoia dvs de mobilitate indiferent de perioada sau locatie
transfer de la si catre aeroport: se poate asigura transportul pasagerilor, indiferent de numarul acestora, de la si catre aeroport indiferent de distanta sau ora .
inchiriere pe termen mediu și lung: Destinat cu preponderenta companiilor , acest gen de serviciu este o alternativa pentru achiziția cash de mașini sau pentru leasing-ul financiar.