Touring IT Logistic

Touring IT Logistic este o societate specializată în elaborarea de soluţii software pentru firmele tour-operatoare, agenţiile de turism şi unităţile de cazare. Touring IT Logistic a dezvoltat sistemul integrat EuRoSite, special conceput pentru a reuni activităţile de vânzare şi dispecerizare a produselor de cazare (individual, serii, pachete) precum şi administrarea revânzătorilor într-o singură aplicaţie.

Produsele Touring IT Logistic sunt specializate pentru firmele de turism care au mai multe puncte de lucru, revanzatori şi clienţi de internet

  • WebFact – Facturare online via Internet: Modul Eurosite pentru emiterea facturilor în agenţiile de turism, specializat pentru produsele turistice şi pentru facturarea în mai multe puncte de lucru.
  • Web Rec – Soft recepţie vile, pensiuni: Soft recepţie dedicat unităţilor de cazare, cu administrarea vanzarilor pe site-ul propriu şi legătură cu sistemul de rezervări Eurosite.
  • EuRoSite – Sistem integrat tour-operator: Administrare produse proprii, pachete, serii, chartere, revanzatori, legătură sisteme rezervări internaţionale, plată cu credit-card
  • WebAgent – Sistem rezervare agenţii: Administrare produse proprii cu vânzare în agenţiile proprii, vânzare pe site-ul propriu, legătură cu sisteme tour-operatori pentru preluare de produse

Serviciile Touring IT Logistic sunt oferite cu precădere la pachet împreună, cu unul sau mai multe produse din seria EuRoSite!

  • WebHOSTING – Găzduire site-uri web: Găzduire site-uri, mail, domenii (DNS), acces ftp;
  • Suport tehnic – Suport routere, servere, reţele: Configurare şi suport routere, servere (web, mail, fişiere s.a.), reţele linux/windows, întreţinere şi mentenanţă. Consultanţă în organizarea şi construcţia de reţele fibră optică, wireless, cablu.
  • Promovare/SEO – Promovare în site-urile ŢIL: Optimizare siteuri pentru o bună indexare în motoarele de căutare (în special Google),oferirea de spaţiu publicitar în reteua de site-uri ŢIL;
  • WebDESIGN+SEO – Realizare şi optimizare site-uri web: Realizare site-uri web (html, flash, javascript, php, mysql). Site-uri de prezentare, de vânzări online, cataloage, reviste virtuale.