Touring Imobiliare

TOURING IMOBILIARE este compania care detine resortul GREEN VILLAGE 4* si campingul GREEN DOLPHIN, ambele situate in Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii.
Green Village Resort – Situata in locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, Resort Green Village inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima deltei. Resortul Green Village imbina aventura si natura salbatica cu relaxarea si confortul intr-un taram unic de vacanta: paradisul Delta Dunarii. Vilele cu vedere catre lacuri si canale, living-urile confortabile cu cotloane intime pentru recreere, mobilierul din bambus cu finisajele atent alese, asigura standarde ridicate de cazare.
green
Green Dolphing Camping – Destinatia potrivita celor care au nostalgia vacantelor boeme, a plajelor nesfarsite si aproape pustii – 55 de casute + posibilitati de campare pentru un numar de aproximativ 500 de corturi.
dolphing
—-
TOURING IMOBILIARE oferă servicii complete şi complexe, la cele mai înalte standarde şi creează un climat de seriozitate şi profesionalism pentru facilitarea investiţiilor în domeniul imobiliarelor.

Dintre serviciile oferite amintim:

  • Intermedierea vânzărilor, cumpărărilor sau închirierilor de terenuri, case, vile, apartamente, spaţii comerciale
  • Evaluări proprietăţi imobiliare
  • Asistenţă juridică şi consultanţă
  • Acte în regim de urgenţă