Nova Travel

NovaTravellogo

NOVA TRAVEL este prima agenţie cu capital integral privat din România, înfiinţată în 1990 şi tot prima acreditată IATA (International Air Transport Association). Parte a grupului Eurolines, Nova îndeplineşte funcţia de tour operator atât pentru Eurolines, cât şi pentru alte agenţii de turism.

Contemporană cu primii ani în care România a cunoscut o dezvoltare rapidă în domeniul asistenţei turistice , NOVA a reuşit să ajungă , după primii 8 ani de operare printre firmele recunoscute ca leader de piaţă fiind activă în următoarele direcţii:

  • Incoming
  • Outgoing
  • Ticketing
  • Turism intern
  • Turism de afaceri

În anul 2004 s-au intersectat două drumuri : NOVA Turism şi grupul EUROLINES. Eurolines aflându-se în etapa de extindere şi consolidare a activităţii turistice îşi căuta o identitate separată pentru produsele de travel şi a decis achiziţionarea în proporţie de 100% a agenţiei NOVA Turism.

Integrată într-o nouă formă de organizare NOVA şi-a croit drum în reţeaua de distribuţie Eurolines reuşind să asigure suportul logistic pentru vânzarea produselor specifice. Paralel s-a investit în activitatea de Incoming şi s-a dezvoltat şi componenţa de Corporate Travel.

După o primă etapă, s-a trecut la tehnologizarea activităţii, NOVA asigurând suportul de specialitate în dezvoltarea sistemului de gestiune şi rezervări EuroSite. Pentru a răspunde cerinţelor unei pieţe care începe să ajungă la maturitate, s-a decis repoziţionarea NOVA în cadrul activităţii grupului Eurolines şi astfel s-a creat o personalitate juridică de sine stătătoare – NOVA Travel – având o identitate şi imagine nouă, adaptate cerinţelor secolului 21.

Din aprilie 2008 echipa tânără, dar experimentată, desfăşoară activităţi de touroperare şi consultanţă turistică asigurând servicii pentru un număr de peste 30.000 turişti / an. Având un considerabil portofoliu de clienţi şi parteneri, NOVA Travel este garantul serviciilor de calitate. Strategia pe termen lung urmăreşte poziţionarea societăţii printre primii 10 operatori în următorii 5 ani.