Kessler GmbH

GRUPUL EUROLINES ROMÂNIA a preluat în martie 2013 compania de transport internaţional de persoane REISEBÜRO KESSLER GmbH, cu sediul în Siegen, Germania.

Prin această nouă achiziţie, flota deţinută de Eurolines Romania crește cu înca 3 autocare, 11 remorci și un microbuz. De asemenea, agenţiilor deţinute în München, Frankfurt, Stuttgart, Berlin și Hamburg li se adaugă un punct de lucru în Siegen, iar numărul de linii operate de către Grup se extinde prin exploatarea relaţiei Dortmund.

KESSLER reprezintă un brand incontestabil în lumea transportatorilor de persoane. Domnul Walter Kessler, care rămâne consultant în cadrul GRUPULUI EUROLINES ROMÂNIA, a fost unicul acţionar al acestei companii de la fondarea ei și până în luna martie 2013. El a pornit activitatea în anul 1980 cu o flotă de mici dimensiuni, care a crescut rapid și a permis mărirea și înnoirea permanentă a parcului auto. De asemenea, a deschis două agenţii în Sibiu și Siegen, unde a construit și două hale destinate întreţinerii flotei cu facilităţi de un ireproșabil standard calitativ.

În peste 30 de ani de activitate neîntreruptă, REISEBÜRO KESSLER a creat un standard de excelenţă greu de concurat.

Prin această achiziţie, se continuă procesul de consolidare a transportatorilor români. GRUPUL EUROLINES ROMÂNIA va păstra și extinde principiile care au transformat numele de KESSLER într-unul de referinţă în industria transporturilor de persoane.