Creștere de 18% a cifrei de afaceri a Green Village Resort în 2017

Resortul Green Village 4* din Sfântu Gheorghe, Delta Dunării, a avut, în primele nouă luni ale anului, o cifră de afaceri de 2 milioane de euro, cu 18% mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut. În același timp, numărul de turiști români și străini care au vizitat Green Village a crescut în perioada aprilie-septembrie 2017 cu 11% și a ajuns la 9.800 de persoane. În plus, numărul de înnoptări la Green Village a depășit 31.340, un avans de 11% comparativ cu perioda similară din 2016. După țările de proveniență, cei mai mulți dintre turiștii care au ales vacanțe la Green Village în acest an provin, în ordine, din România, Germania, SUA și Austria. Gradul mediu de ocupare al Green Village în primele trei trimestre din 2017 a fost de 71%.

Pentru 2017, Green Village și-a propus o cifră de afaceri de 2,2 milioane de euro, plus 22% față de nivelul realizat în 2016.

Resortul din Sfântu Gheorghe este recunoscut pentru cadrul natural excepțional în care este amplasat și pentru serviciile dedicate pe care le oferă oaspeților. În acest an, la Green Village s-au realizat investiții de aproximativ 350.000 de euro, axate în principal pe îmbunătățirea serviciilor. Pentru anul viitor, Green Village estimează o cifră de afaceri mai mare cu 15% față de nivelul din 2017.

Sărbători de iarnă la Green Village

Mizăm pe unicitatea Green Village și îi așteptăm pe oaspeții noștri să se bucure de confortul, calitatea serviciilor și dedicarea echipei noastre într-un cadru natural excepțional. Și în acest an, Green Village prelungește sezonul vacanțelor și îi așteaptă pe toți iubitorii naturii să se bucure și de mare și de Deltă pe tot parcursul anului, până după Anul Nou.

Programele speciale de teambuilding-uri pentru companii, petrecerile de Crăciun și de Revelion vor însufleți și în acest an Green Village, locul excepțional unde Dunărea întâlnește Marea Neagră. Delta și Marea Neagră au farmecul lor unic și oferă experiențe diferite în funcție de anotimp, iar cel mai nou și cel mai însorit pământ al României nu-și pierde atractivitatea după trecerea verii. Vizitarea Deltei în lunile care urmează este recomandată pentru pescari, pentru observatorii de păsări, pentru amatorii de fotografie, pentru cei care caută liniștea și relaxarea în natură.

Turism sustenabil în Delta Dunării

Toamna este cel mai bun anotimp pentru a vizita Delta și pentru cei care vor să se bucure de farmecul existenței la țară și să se implice în viața comunității locale.

“Singura variantă pentru a face un turism sustenabil în Deltă este a avea un sezon cât mai lung, de minim nouă luni. Green Village dă acest semnal nu doar către turiști, ci și către comunitatea locală pentru că vrea să asigure locuri de muncă permanente, nu doar unele sezoniere, celor care trăiesc în zonă și să se implice astfel în dezvoltarea durabilă a turismului”, declară Dragoș Anastasiu, președintele Eurolines Group România.

Echipa Green Vilage depune eforturi pentru ca turiştii care ajung în resort să intre în contact cu comunitatea locală şi să cunoască tradiţiile, obiceiurile şi istoria zonei. În acest sens, organizăm tururi cu ghid în zonă, excursii în Deltă, mese tradiţionale și seri muzicale.

2017 a fost cel de-al treilea an de funcționare al Green Village de la preluarea sa de către Grupul Eurolines România, fiind prima investiție în hotelărie a grupului condus de Dragoș Anastasiu. Sezonul s-a deschis la Green Village în acest an în luna aprilie se va încheia după Revelion, la începutul anului viitor.

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*