Cariere

Visezi la o destinatie de vacanta perfect sau la jobul perfect? Cauţi o companie mare, cu un portofoliu larg de activităţi, un jucător de talie internaţională care oferă angajaţilor săi foarte multe oportunităţi? Dacă răspunsul tău este da, atunci îţi urăm bun venit în Grupul Eurolines!

Absolvenţi de facultate şi tineri profesionişti

Ai absolvit facultatea şi doreşti să-ţi începi cariera? Sau ai deja experienţă profesională şi unele realizări importante? Dacă răspunsul este da, atunci poţi afla mai multe despre programele noastre de pregătire profesională şi alte modalităţi de a te alătura echipei noastre printr-un e-mail la cariere@eurolines.ro.

Internship-uri

Începe-ţi experienţa profesională cât mai devreme. Acest lucru îţi va da posibilitatea să pătrunzi în diverse medii de lucru la momentul potrivit.

Aplicare directă

Ştii exact încotro te îndrepţi din punct de vedere profesional? Grupul Eurolines oferă foarte multe oportunităţi în mai multe domenii de activitate.

Trimite-ne CV-ul tău şi un mesaj în care ne spui de ce vrei să te alături echipei noastre, pe adresa de e-mail cariere@eurolines.ro.